Logisch, tree-o-logic

Over onze European Tree Technicians en adviseurs

Professioneel beheer en onderhoud van bomen vraagt om expertise. Dat is precies waarom zoveel organisaties, particulieren, gemeenten en andere overheidsinstanties samenwerken met tree-o-logic, een onafhankelijk boomtechnisch onderzoeks- en adviesbureau. 

Boomveiligheid, boomtaxatie en boombeheer

Al jarenlang houden we ons bezig met onderzoek en advies op het gebied van boombeheer. Van brede ondersteuning bij het opzetten van het beheer tot en met specialistische ondersteuning bij specifieke vraagstukken.

Bij tree-o-logic komen diepgaande kennis over bomen én alle beleidsmatige aspecten samen. Daar zijn we voor opgeleid en gecertificeerd. Het team van tree-o-logic bestaat uit:

  • European Tree Technicians en adviseurs
  • Boomveiligheidscontroleurs
  • NVTB-geregistreerde taxateurs

Wilt u weten met welke organisaties tree-o-logic zoal samenwerkt?

tree-o-logic: de succesvolle mix van theorie en praktijk

tree-o-logic heeft, naast de nodige theoretische kennis, ook praktische ervaring en inzichten. Niet voor niets zijn de meeste van onze adviseurs ook European Tree Worker (gecertificeerd boomverzorger).

Onze adviezen zijn daardoor niet alleen doorwrocht en goed onderbouwd, maar ook concreet en uitvoerbaar. Dat maakt het voor u gemakkelijk om de daad bij het woord te voegen. Dat is de meerwaarde van tree-o-logic.

boom verplanten; boomspecialist