diensten
Data en GIS

Actuele gegevens over bomen analyseren en visualiseren

Of u nu werkt aan stadsvergroening of verantwoordelijk bent voor het boombeheer, een intelligente data-analyse en de ruimtelijke visualisatie van gegevens over bomen en groen maakt uw werk makkelijker en efficiënter. De Data & GIS-adviseurs van Tree-o-logic ondersteunen u bij al uw boomtechnische projecten.


Zij analyseren geografische en ruimtelijke gegevens, identificeren patronen en trends en zorgen ook voor een heldere visualisatie daarvan. Hiermee kunt u uw adviezen aan ambtelijk verantwoordelijken, beleidsmakers en de burgers beter verantwoorden. U toont aan welke budgetten nodig zijn en laat zien dat het geld optimaal besteed wordt aan groenbeheer dat de woonomgeving aangenamer, gezonder en veiliger maakt.
Data-analyse
Van boominventarisaties tot modelleren van klimaatdoelstellingen, onze analyses bieden gedetailleerde inzichten die essentieel zijn voor het nemen van strategische beslissingen.


Ruimtelijke planning
Visualiseren en plannen van boomgerelateerde projecten op basis van ruimtelijke gegevens. Met onder meer advies over de keuze van geschikte locaties voor aanplant en het optimaliseren van groenstructuren.


Interactieve kaarten
Gebruiksvriendelijke tools voor het analyseren en op levendige wijze delen van data, voor nóg betere samenwerking en communicatie.


Data-integratie en -beheer:
We verzamelen, combineren en analyseren gegevens uit (open) databronnen, zoals terreinanalyses, boominventarisaties en historische documenten. Vervolgens kunnen we diverse scenario’s uitwerken en visualiseren als basis voor betere beslissingen.Online beheertools

Onze eigen softwarepakketten maken uw boombeheerproces inzichtelijk, inclusief een onderhoudsagenda met duidelijke taak- en rolverdeling. Of het nu gaat om het reguliere beheer of specifieke onderdelen, zoals beheersing Eikenprocessierups, vergroening in het kader van klimaatdoelstellingen of monitoring van de nazorg... u krijgt uw data duidelijk en eenvoudig gepresenteerd op een interactief dashboard.Wilt u data en GIS optimaal inzetten?


Bent u benieuwd naar toepassingen voor datagestuurd groenbeheer? Neem vooral contact op voor een presentatie en een demonstratie van onze beheertools.