diensten​​​​​​​​​​​​​​

Detachering

Expertise in bomen en groen tijdelijk in huis

Hebt u tijdelijk behoefte aan een strateeg of technisch specialist op het brede gebied van bomen en groen? Bijvoorbeeld ter vervanging bij ziekte, zwangerschap of tijdens een transitieperiode? Of wellicht voor het professioneel coördineren van een specifiek project? Onze vakspecialisten hebben veelal ruime ervaring met beleidsontwikkeling of projectmanagement bij diverse (gemeentelijke) organisaties.


Ze hebben dan ook de juiste expertise en vaardigheden om de gewenste taken binnen uw organisatie snel en effectief uit te voeren. Ze zijn sterk in analyseren en presenteren, samenwerken, plannen, organiseren en budgetteren. Met kwaliteiten als doorzettingsvermogen, flexibiliteit en gevoel voor interne en politieke verhoudingen.
Kennis maken?


Als u inderdaad op korte termijn een expert nodig hebt maar u wilt niemand in dienst nemen, aarzel dan niet contact op te nemen. Aan de hand van een heldere beschrijving van de taken kunnen wij bepalen wie binnen Tree-o-logic uw organisatie op detacheringsbasis kan komen versterken.