Optimaal beheer en inzicht
met treeasset en treedash.

-Treeasset-Tree-O-Logic heeft een online tool beschikbaar voor de complete asset bomen: Treeasset® Het hele areaal en beheerproces is hiermee inzichtelijk, inclusief een duidelijk taak- en rolverdeling. Of het nu gaat om het reguliere beheer of specifieke onderdelen, zoals beheersing Eikenprocessierups, Essentaksterfte of monitoring van de nazorg.

Alles in een omgeving
Alles in één omgeving, waarbij iedereen naar hetzelfde kijkt en binnen de eigen rol acteert. Ook tijdelijke gebruikers, zoals tijdens uitvoering van maatregen, kunnen eenvoudig toegang krijgen, uiteraard met de rechten die daarbij horen. Daarnaast heeft u altijd vooraf inzicht in de kosten en in de effecten op de planning.


Dataregistratie en data-analyse
Verder bieden we met behulp van deze online tool een unieke combinatie van dataregistratie en data-analyse. Zo kunnen achteraf, mede aan de hand van opgebouwde historie, de werkelijke effecten van uw gekozen beheerstrategie in beeld gebracht worden. Hiermee stuurt u altijd op feitelijke cijfers!
Een ander bijkomend voordeel is dat er een realtime koppeling mogelijk is met onze online tool Treedash®.


Kortom: assetmanagement in een handomdraai!

treedash

De meeste overheidsinstanties hebben een modern boombeheersysteem met actuele gegevens over het complete boombestand; vaak vele duizenden bomen. Zo’n boombeheersysteem werkt op zich prima, als je het goed bijhoudt. Lastiger wordt het wanneer je alle gegevens vanuit het bestand wilt gaan gebruiken: aggregeren, analyseren, rapporteren, presenteren en er beleid en beheer op afstemmen. Dat alles vraagt om de nodige vakinhoudelijke kennis en ervaring met databases en spreadsheets. Expertise die niet in elke groenbeheerorganisatie beschikbaar is. Daarom hebben we nu Treedash®, een dashboard dat de gegevens uit uw boombeheersysteem inzichtelijk en handelbaar maakt.

Dashboard

Naast de algemene gegevens (areaal, veiligheid en onderhoud) tonen de dashboards ook specifieke onderwerpen, zoals:

  • De begroting ;
  • De besteksmonitor ;
  • De nazorgmonitor bij nieuwe aanplant ;
  • De aantastingsdruk van eikenprocessierups inclusief historisch verloop ;
  • De aantastingsgraad van essentaksterfte inclusief historisch verloop ;
  • Bijdrage aan klimaatdoelstellingen , zoals Co2 reductie, fijnstof afvanging, verkoeling en waterbuffering. Ook data vanuit I-tree kan probleemloos laagdrempelig worden gevisualiseerd.

Treedash®, de kracht van eenvoud: Alle relevante management informatie beschikbaar binnen een enkele muisklik!