projecten

Recreatie en parken

Boombeheer in recreatie en parken

Of u nu een attractie-, vakantie- of bungalowpark exploiteert of een simpel huisje verhuurt met een mooie tuin eromheen... u bent verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van de op uw terrein aanwezige bomen.


En dus ook voor eventuele schade die bomen aanrichten aan uw gasten of hun bezit. Bomen die tijdens een storm omwaaien op een tent of caravan, afbrekende takken die een geparkeerde auto beschadigen... de klant kan u ervoor aansprakelijk stellen.
De kosten beperkenOngelukken zijn in de recreatie- en toerismesector nooit 100% te voorkomen. U kunt de financiële verantwoordelijkheid echter wél minimaliseren met aantoonbaar goed beheer. De specialisten van Tree-o-logic maken graag een inventarisatie van alle bomen op uw terrein en hun staat van onderhoud. Zij adviseren u dan tevens over de benodigde snoei- en onderhoudswerkzaamheden, nu en in de toekomst. Hebt u dit voorwerk gedaan en gebeurt er ondanks al uw goede zorgen tóch een ongeluk, dan is uw aansprakelijkheid sterk beperkt.Professioneel boombeheer voor recreatie en parken


Tree-o-logic biedt inventarisatie van uw bomen, advies over onderhoudswerkzaamheden en minimaliseert uw aansprakelijkheid bij ongelukken door aantoonbaar goed beheer. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.


Ontdek verder