projecten

​​​​​​​Maatschappelijke instellingen

Boombeheer voor maatschappelijke instellingen

Elke organisatie die een terrein of park beheert met daarop een of meer bomen, moet zelf zorgdragen voor het beheer van die bomen.


Dit geldt dus ook voor ziekenhuizen, verzorgingsflats, revalidatiecentra en andere maatschappelijke instellingen. Uw verantwoordelijkheid betreft het in kaart brengen van uw bomenbestand en de zorg voor regulier onderhoud van alle bomen.
Beperk uw aansprakelijkheidAls manager of directeur van een instelling staat u er waarschijnlijk nauwelijks bij stil, ook al omdat mensen bomen vaak pas missen als ze er niet meer zijn. Toch is het uw taak de bomen in goede gezondheid te houden. Mocht er als gevolg van gebrekkig beheer of onderhoudsachterstand een ongeluk gebeuren (een zieke boom waait om in een storm, een dode tak breekt af en beschadigt een auto), dan is uw organisatie aansprakelijk. Deze aansprakelijkheid neemt af als u wél kunt aantonen dat u alles gedaan hebt om het onderhoud te verzorgen.


Met onze online beheertools brengen wij alle bomen op uw terrein in kaart, inclusief de staat van onderhoud van elke (grotere) boom en een agenda voor planmatig onderhoud, rekening houdend met de groeisnelheid en de gezondheid van de bomen. Zo weet u precies wat u ‘in huis’ hebt en hoe de toestand van uw bomen is.


​​​​​​​
Professioneel boombeheer voor maatschappelijke instellingen


Effectief boombeheer helpt de aansprakelijkheid te beperken en zorgt voor een veilige omgeving voor uw personeel, patiënten en bezoekers. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.


Ontdek verder